De Salon

Een goed kapsel toont karakter
Bij Schultheis Coiffures in Haarlem beheersen we alle technieken en worden de meest effectieve producten ingezet om bij iedere klant het beste naar voren te halen. Schultheis Coiffures combineert de vriendelijke sfeer van het familiebedrijf (sinds 1930!) met de laatste haartrends en productinnovaties uit de kappersbranche. Van klassiek tot  avantgardisme, het team van Jeroen en Marlies Schultheis beheerst alle stijlen en geeft professioneel en eerlijk advies.

Laat het beste in uzelf tot uitdrukking brengen! Kom eens langs in de salon aan de Gierstraat.

Wie zijn wij?
Met Jeroen en Marlies Schultheis staat de ‘derde generatie’ aan het roer van Schultheis Coiffures, al sinds 1930 een gevestigde naam in de Haarlemse binnenstad. In veertien jaar tijd heeft dit kappersduo een zeer gevarieerde klantenkring opgebouwd. In de salon aan de Gierstraat zitten jong en oud zij aan zij. Een beter bewijs voor het vakmanschap van deze alleskunners is er eigenlijk niet!

Jeroen en Marlies garanderen kwaliteit én eerlijkheid. Haarproducten worden pas opgenomen in het assortiment, als ze in de praktijk van de salon hun waarde hebben bewezen. Continu wordt gestreefd naar vernieuwing, onder meer door het toepassen van nieuwe, verbeterde haartechnieken en producten. Zo hebben zowel Jeroen als Marlies de opleiding ‘Great Lengths’ afgerond, het revolutionaire systeem voor haarextensions en haartransfers.

Uniek aan Schultheis Coiffures is de sfeer: vriendelijk én vertrouwd.
Vaste klant = vaste kapper, is een belangrijke stelregel. Zo wordt het mogelijk een onderlinge band op te bouwen, wat uiteraard nodig is om bij iedere klant tot het beste resultaat te komen!

Schultheis Coiffures
Gierstraat 12
2011 GD haarlem
Telefoon: 023-5312461
E-mail: info@schultheis.nl